Dobrodošli na strani Šole jahanja Viktorija!
Šola jahanja Viktorija je pravi naslov za  terensko jahanje, šolo jahanja, nastanitev konj in še mnogo več.

Terensko jahanje


Terensko jahanje je eno najlepših občutij, kar jih lahko doživite v družbi s konjem. Ko ljudje dosežemo nek zastavljen cilj, si ponosno rečemo: "No, zdaj sem pa na konju!" In taki občutki nas prevevajo, ko se s konjem zapodimo po prelepi pokrajini.


 

Šola jahanja


Tečaji osnov jahanja se izvajajo skozi celo leto. Naši konjički nestrpno čakajo na vaše navdušenje. S polno mero potrpežljivosti vas bodo z veseljem naučili osnov jahanja in vas popeljali v čudoviti svet konjeniškega športa.

 

Nastanitev konj


Pri tej ponudbi obstaja nevarnost, da vaš konjiček morda ne bo hotel več kam drugam. Ponujamo mu prostoren, prijazen boks, izpust, norenje po maneži, družbo ostalih konjev, sena v izobilju in dodatke k prehrani po dogovoru z vami.

 Ujahavanje konj


Če vas je zagrabila ta huda bolezen imenovana konjo(lju)bezen in ste si v njeni vročici      kupili neujahanega konjička, ga pripeljite k nam v šolo. Ujahali vam ga bomo po načelih angleškega načina jahanja.


Viki vikendKo se zaklučijo poletni počitniški tabori se pričnejo naši VIKIVIKENDI. Od septembra do julija. Za organizacijo Vikivikenda naj bi bili prijavljeni vsaj štirje udeleženci. Pričel bi se v soboto zjutraj (po dogovoru tudi v petek popoldne) in zaključil v nedeljo pozno popoldne (zvečer).

VSAK VAŠ VIKEND JE LAHKO Z NAMI  VIKI VIKEND!

Preberi več
 

Kaj pa so Viktorijini tabori?Skupina 3-8 ljubiteljev konj in narave starosti od 12 let naprej (zgornje omejitve ni) je ravno pravšnja, da se ustvari pravo vzdušje za druženje, igranje, učenje, delo. Znanje jahanja ni pomembno.

V petih ali sedmih dnevih se spoznajo s konji, delom z njimi, se učijo jahati, že vešči v sedlu pa gredo na terensko jahanje. Urice med jahanjem so zapolnjene z ustvarjanjem umetnin iz naravnih materialov in s pustolovsko-pravljičnimi pohajkovanji v naravi. Vsak dan je zapolnjen z drobnimi prijetnimi presenečenji. Rdeča nit tabora ni samo jahanje, temveč intenzivno druženje s konji in naravo ter utrjevanje tiste ljubeče vezi, ki se potem ne pretrga vse življenje.
Preberi več

Termini Viktorijinih taborov 2017


Viki obvešča


ŽEGNANJE KONJ NA ŽALOSTNI GORI V MOKRONOGU
 1.4.2017

Vabljeni konjeniki in ljubitelji konj na tradicionalno žegnanje konj, ki bo v nedeljo 23.04.2017 ob 14.00 uri na žalostni gori v Mokronogu.

Preberi več


Pišite nam Slepšek 10, 8230 Mokronog
  

041 941 120
  

info@solajahanja.com