Šola jahanja


Tečaji osnov jahanja se izvajajo skozi celo leto. Naši konjički nestrpno čakajo na vaše navdušenje. S polno mero potrpežljivosti vas bodo z veseljem naučili osnov jahanja in vas popeljali v čudoviti svet konjeniškega športa.


Za vse tiste, ki še ne veste, kako poteka učenje jahanja naj povemo, da je učenje v naši šoli jahanja individualno. Urnik učenja določate vi glede na vaš razpoložljivi čas. Od čistih osnov, kot so pristop h konju, čiščenje konja, uzdanje in sedlanje, preidemo do pravilnega seda na konju, učenje gibanja v kasu, učenje dela z vajetmi in na koncu učenje galopa. Število ur učenja je odvisno od tečajnika, znanje se utrjuje do popolnega zaupanja vase in v konja. Ko pridemo do take stopnje zaupanja, se odpravimo na teren, kjer zopet osvajamo znanje na področju terenskega jahanja, gibanja v prometu in varnosti. Kdor želi potrditi svoje znanje, mu organiziramo izpit za pridobitev naziva Jahač 1 in Jahač 2, ki poteka v prostorih šole jahanja Viktorija.

In potem ... jahanje, jahanje, jahanje. Doživljanje narave v vseh letnih časih, kajti družba s konji in naravo je vsakič popolna avantura.

 


CENIK JAHANJA


Individualno učenje jahanja v maneži

30 €/osebo

Terensko jahanje do 2 uri

40 €/osebo

Terensko jahanje 3-4 ure

50 €/osebo

  

Druženje s konji/poniji (1ura)

30 €/osebo