Terensko jahanje


Terensko jahanje je eno najlepših občutij, kar jih lahko doživite v družbi s konjem. Ko ljudje dosežemo nek zastavljen cilj, si ponosno rečemo: "No, zdaj sem pa na konju!" In taki občutki nas prevevajo, ko se s konjem zapodimo po prelepi pokrajini. Ponos, navdušenje, sreča in neizmerna hvaležnost svojemu štirinožnemu prijatelju, ki nam je omogočil take občutke. Ko jahamo v počasnem koraku in si s konjskega hrbta ogledujemo naravo kar čutimo, kako se polnimo z energijo, ko pa se poženemo v galop in vštric z nami teče skupina srn, nas enkratno doživetje prisili v glasen vzklik sreče.


Vse to in še več lahko doživite, ko se z našimi konjički v spremstvu vodiča-inštruktorja podate po prelepih, marsikomu neznanih, predelih naše dolenjske pokrajine. Prijazni ljudje povsod radi vidijo našo konjenico in še nikoli se nismo vrnili žejni domov. Saj smo dežela Cvička, mar ne?


TERENSKO JAHANJE ZA IZKUŠENE JAHAČE poletje 2023


Razpisujemo dva 6 dnevna termina. Število mest v terminih je omejeno.


30.7.2023 do 4.8.2023


6.8.2023 do 11.8.2023


Nastanitev v zidaniškem apartmaju Viktorija-Žempoh


Cena za 6 dnevni termin: all inclusive (nastanitev, hrana, pijača, bazen, jahanje) 380 eur/osebo.


Prijavite se na spodnji prijavnici ali preko e-maila jsviktorija@gmail.com . Za dodatne informacije ali prijavo pa lahko pokličete tudi na 040 202 337(Taša) ali 041 941 120 (Toni)

Po plačilu avansa (100eur) bo rezervacija v terminu potrjena.


Vabljeni, luštno bo!